Våre løsninger

Vi er stolte av våre videoløsninger – fordi vi har greid å skape profesjonell kommunikasjon til priser som gjør at du uten vanskelighet kan gjenta ditt budskap så ofte du måtte ha behov for.

1) Presentasjonsvideo: En kort «nyhetsvideo» som folk kjenner dem fra den daglige nyhetsformidlingen på TV, og som forteller helt kort om hvem du er, hva du gjør – og hvorfor dette er relevant for dine fremtidige kunder.

2) Har du et nettsted, men henger etter med å oppdatere? Vi kan drifte nettstedet ditt slik at det alltid er oppdatert, og bearbeide det teknisk slik at søkemotorene finner deg – alt til rimelige priser.

3) Skulle du ønske å være til stede på Instagram, Facebook eller TikTok? Kanskje Twitter til og med? Vi kan ta ansvaret for at du legger ut presentasjoner av deg og dine produkter jevnlig. Du vil bli synlig i sosiale medier!

4) Podcast: Med eller uten bilder: Husk at dersom du starter en podcast, vil dine følgere forvente at du publiserer dette ganske jevnlig – slik at de kan følge med på nye tilbud og løsninger du tilbyr dem.

Løsningene våre gjør det mulig for deg å nå fram med ditt budskap i en verden hvor stadig fler velger video. Fordi vi har laget et konsept som er kostnadseffektivt og tilpasset ditt ambisjonsnivå, blir det valgt av stadig fler.


Kulturell brobygger

Produkter og tjenester er ikke nok. Skal man lykkes i et marked, er det viktig at man også forstår kulturen som legger rammebetingelsene i dette markedet. Streit Sagt AS arbeider med kommunikasjon og kulturell brobygging – og kan hjelpe deg å forstå det markedet du ønsker å gå inn i.

Ofte skaper vi også forståelse i markedet for nye aktører – og hvilke fordeler nye horisonter og nye samarbeidspartnere kan by på. Basert på bakgrunner fra sosialantropologi, presse, PR og TV- produksjon bistår vi med forståelse, strategier og praktisk kommunikasjon. Ett av virkemidlene vi kan tilby, er lavkost videoproduksjoner.

Vi samarbeider med et spekter av bedrifter i Norden, Baltikum, Polen og Sørøst-Europa, og står klare til å bistå deg med ditt neste prosjekt.

Norsk samarbeidspartner:                        Prorex Kommunikasjon


Ta kontakt med:                                            Jørn Wad – ph +47 913 67 667                mail: wadtekst@gmail.com