Interaktiv video

-

Dette er en presentasjonsform som har fått ekstra aktualitet i forbindelse med Korona-pandemien. Likevel har den fordeler som vil strekke seg langt ut over de utfordringer denne byr på for deg og din bedrift.

Gjennom å benytte deg av interaktiv video kan du fortelle historien din på en måte som virkelig engasjerer seerne. Ikke bare det, du vil gi dem en innlevelse i budskapet ditt gjennom at de selv gjør valg i presentasjonen.

Når dette gjøres på en fokusert og gjennomtenkt måte, vil opplevelsen seerne sitter igjen med være et speilbilde av det budskapet du er ute etter å formidle.

Interaktiv video er et fantastisk verktøy der vi kan spesialtilpasse budskapet ditt, enten det gjelder å utvide «levetiden» til et større seminar eller annet arrangement.

Vi kan lage detaljerte kampanjer rettet mot dine forhandlere eller almenheten, og vi kan skape videoer som kan brukes på kick-off eller i forbindelse med årsrapporter.

Det hender man ser at noen påstår at «det bare er fantasien som setter grensen for hvilke bruksområder dette har». Og det er i sannhet korrekt når det gjelder interaktiv video. Dette bruker videoformatet på en inkluderende, utviklende og formidlende måte.

Du vil oppdage at du til og med kan sende ditt budskap til flere avdelinger samtidig – og alle vil gjennom sine valg oppleve at budskapet er skreddersydd – nettopp for dem.

Nå når hjemmekontorene virkelig har fått en utbredelse blant oss, er interaktiv video et alternativ for å underbygge viktige budskap i hverdagen, og kan for eksempel distribueres via intranett, som nyhetsbrev eller som bruksanvisning på nye produkter.

Lanseringer blir enklere om man bruker interaktiv video – fordi hver enkelt sitt interessefelt vil være dekket, og alt man trenger å gjøre, er å klikke seg fram til en video som forteller akkurat det du er interessert i.

Den eneste begrensningen inter-aktiv video i grunnen har, er at man må planlegge dem nøye, så det er ikke noe «quick-fix» i siste liten – rett før deadline i en lansering. Men nettopp dette gjør at interaktive videoer nå i stadig økende grad brukes for å nå de fokuserte målgruppene. 

Previous
Har du råd til å være på nett?

Add a comment

Email again: