Hva trenger du?

-

Du må være til stede på internett, og aller helst være synlig i sosiale medier. Dette hører du sikkert hele tiden, uansett hvilke bransje du driver innenfor. Men hva skal du da gjøre, om du ikke har interesse av å drive med det, eller begrensede midler?

La det være sagt med en gang: Å være til stede i sosiale medier krever innsats. Det er mye arbeide, og det krever også at du har den kompetansen som skal til for å gjøre det skikkelig.

Har du din egen hjemmeside på nettet enda? Vi kan lage enkle hjemmesider til deg for en rimelig penge. Våre designere har bred erfaring, jobber raskt og effektivt, og får sine arbeidsbeskrivelser av våre norske prosjektledere.

Dersom du trenger hjelp til tekster, bilder eller video, kan vi hjelpe deg med det også. Alt til en lavbudsjettpris. Og selv om du ønsker deg siden satt opp for en rimelig penge, skal det absolutt ikke gå ut over kvaliteten.

Husk at hjemmesiden din også skal driftes og oppdateres. Snakk med oss, og bli overrasket over hvor rimelig det kan gjøres!

Sosiale medier

-Hva så med de sosiale mediene, spør du kanskje. Må jeg virkelig være til stede der?

Vår er faring er at det virkelig lønner seg for de be driftene som satser innenfor sosiale medier. Samtidig skal du ikke bruke mer penger enn du har råd til, og du skal ikke være til stede overalt. Ta en prat med en av våre medierådgivere, slik at dere kan bli enige om hvor det er lurt å legge inn innsatsen.

Be også om et overlag over hvor billig du kan slippe unna: Tenk deg at du både var synlig på webben med en hjemmeside som hele tiden var oppdatert og driftet skikkelig. Og at du i tillegg kunne være synlig i de sosiale mediene du mener du bør være? Uten at du selv hadde behøvd å gjøre jobben?

LA oss ta en prat for å diskutere mulighetene!

Previous
Vis dem hverdagen!
Next
Har du råd til å være på nett?

Add a comment

Email again: