Har du råd til å være på nett?

-
Mange ønsker seg å være til stede på nettet, men noen raske undersøkelser setter en stopper for det. Enten er det for teknisk utfordrende, eller det blir for dyrt, om du skal sette det bort til andre.

Det har vi møtt i mange sammenhenger, og derfor har vi skapt et tilbud med svært lave kostnader. Enten det gjelder å sette sammen en enkel nettside, eller å omgjøre de bilder og videoer bedriften allerede har, til godt fungerende beskrivelser for fremtidige kunder, kan vi hjelpe deg.

Hva gjør de aller fleste når de skal skaffe seg en vare eller tjeneste? De Googler. Faktisk gjør de det selv om de kjenner mulige leverandører fra før. De gjør det for å sikre seg at de får tak i det siste og beste som er å få tak i. Enten det gjelder håndverkertjenester, kolonialvarer eller kjøleskap. Oppskriften er den samme: Folk googler for å se hva de kan finne.

Men hva skjer så dersom du ikke er synlig, slik at google finner deg? Akkurat, du har allerede gjettet det: Folk finner deg ikke. Om du driver en bedrift som kun har faste kunder, og der du ser sikret oppdrag hver gang, kan det se ut som om du ikke trenger å være synlig på nett. Likevel skal du være klar over at da vokser du heller ikke. Du er avhengig av de få faste kundene du har, og dersom du aldri får takk i nye, vil du før eller seinere oppleve at du har for få av dem. Dermed er du inne i en ond sirkel: Du må nedbemanne, og mangler kapasitet til å ta deg av de kundene du faktisk har, og så har du det gående.

Ikke råd til å la være!

Et av de utsagnene fra USA som kan være vanskeligst å forholde seg til når man ikke har en koffert full av penger å øse av, er dette: «It takes money to make money.» Enda vanskeligere blir det når det går opp for deg at det faktisk er sant. For det er da du innser at di ikke har råd til å LA VÆRE å være til stede på nettet, i sosiale medier og hvor det nå skal være.

Previous
Hva trenger du?
Next
Interaktiv video

Add a comment

Email again: