Blogg

Har du råd til å være på nett?

Mange ønsker seg å være til stede på nettet, men noen raske undersøkelser setter en stopper for det. Enten er det for teknisk utfordrende, eller det blir for dyrt, om du skal sette det bort til andre.
Read more

Hva trenger du?

Du må være til stede på internett, og aller helst være synlig i sosiale medier. Dette hører du sikkert hele tiden, uansett hvilke bransje du driver innenfor. Men hva skal du da gjøre, om du ikke har interesse av å drive med det, eller begrensede midler?

Read more

Vis dem hverdagen!

Hvordan bør en video for din bedrift se ut? Kanskje du hører til dem som har sett deg lei på «morsomme» reklamevideoer på TV, som bringer budskap om og om igjen om en ost som du ikke kan unnvære, eller en drink som gjør livet lysere.

Read more

Ett bilde og 1000 ord

At et bilde sier mer enn tusen ord er et ordtak som de fleste av oss kjenner til. Men hva kan man da si om en video – som er massevis av tusen bilder?

Read more

Selvgjort er velgjort?

Det har blitt en etablert sannhet etterhvert at «uten video eksisterer du ikke». Nær sagt uansett hvilken bransje du driver innenfor. Men når du til sist innser det, hører du samtidig at:

Read more