Streit Sagt AS, logo
Publisert: 30/09-2023

Voldtatt av mafiaen

Et utrolig spennende bokprosjekt! De første bøkene er nå på vei ut til sine lesere, og stadig fler ser dette som en spennende julegave. Men har du fått en pakke fra oss i Streit Sagt AS, så er det høyst sannsynlig denne boken du kan glede deg til!

Dette er et spennende bokprosjekt der forfatter Jørn Wad har snakket med mange små næringsdrivende, og på bakgrunn av dette har laget en engasjerende roman som stiller helt nye spørsmål: Bør skatte-etaten ha samme krav til vanlig folkeskikk som resten av oss?

Dersom du synes dette er en spennende overskrift - kanskje til og med en som vekker sterke følelser hos deg, kan du skaffe deg boka her: wadshop.no

Enten du har fått baksmell på skatten, driver et lite firma eller kjenner noen som har eller har hatt denne livssituasjonen, er dette boken for deg! Du kommer til å kjenne at det var herlig at noen endelig tok tak i denne problematikken. Alle som noen sinne har drevet et lite firma her i landet kommer til å kjenne seg igjen - det gjør du også dersom du en eller annen gang i livet har forsøkt å få delt opp en restskatt.

Du skaffer deg altså boka her: wadshop.no

crossmenu