Streit Sagt AS, logo
Publisert: 16/03-2022

Når oppdaterte du hjemmesiden din sist?

Antagelig skjedde det mye lengre siden enn du tror. Hvor mye har endret seg i firmaet ditt siden den ble laget? Ganske sikkert mye det også. Skal man ha en levende hjemmeside, er det ikke nok å etablere den. Det er da arbeidet begynner.

Når folk lager en landingsside med noen undersider, ofte i WordPress, er dette en prosess som tar lang tid, tar mye oppmerksomhet og kanskje også ressurser, men en dag blir den «ferdig». Du er stolt over presentasjonen, og alt er såre vel. I alle fall noen uker.

Men så begynner ting å endre seg i hverdagen din: Du får inn nye produkter, eller utvikler nye konsepter. Ingen hos dere har ansvaret for å holde hjemmesidene oppdatert, og kanskje er det ikke noen som kan det heller. Du som daglig leder har sikkert fått påloggingsinformasjonen en gang, men hvor har du nå lagret det, og fikk du det med deg da du skiftet PC for noen måneder siden?

En tommelfingerregel er at du bør sette av ca dobbelt så mye tid og ressurser til å holde ved like innholdet av hjemmesiden som det kostet da den ble etablert. Om du føler at du ikke har råd til det, har du sannsynligvis brukt for mye penger på å etablere den.For en hjemmeside er «ferskvare». Den smaker svært godt til å begynne med, men blir raskt «bedervet» av manglende eller feil informasjon.

Er du dessuten så heldig at du har tilbakevendende kunder, vil de fort gå lei av å komme innom, dersom det aldri er nyheter der. Det trenger ikke være veldig store endringer, men det bør skje noe, om interessen skal opprettholdes.

Innholdet på dine hjemmesider bør være en del av din strategi for synlighet, som såklart også omfatter tilstedeværelsen på sosiale medier. For du har vel en strategi for det?

Dersom du opplever at du ikke helt har ting slik det burde være, enten på hjemmesidene eller i sosiale medier, kan det være lurt å ta en prat med oss. Vi har spesialisert oss på å skape spennende innhold som en forlengelse av den historiefortellingen som skapes hver dag i bedriften – av kunder og medarbeidere. Enten du gjør bruk av vår historiefortelling, vår evne som contentskapere eller du trenger en videoprodusent, kan vi hjelpe deg. Tekstforfatter er en egen profesjon. Vi vet det, for vi gjør det.

Lyst til å tenke annerledes? Ta gjerne kontakt med oss i Streit Sagt AS allerede i dag! Som du ser av våre åpningstider, er vi tilgjengelig når du trenger oss, ikke bare innenfor de vanlige kontortidene – da du antagelig er opptatt med noe helt annet. Vi er tilgjengelige når DU trenger oss – og med produkter du virkelig har bruk for!

crossmenu