Streit Sagt AS, logo
Publisert: 16/03-2022

Abonnement på hjemmesider og innhold

Nye tider krever nye løsninger, og her er noen som du kanskje kunne ha tenkt deg å se nærmere på: Det er allerede ganske vanlig å lease – eller skal vi si leie – biler og produksjonsutstyr. Hva om det var mulig å gjøre det samme med hjemmesiden din?

Fordelen er åpenbar: Du vil kunne få en profesjonell løsning som du ellers ikke hadde tatt deg råd til, og du ville kunne spre utgiftene ut over 1-5 år, alt etter hvilke løsninger du velger. Det ville betydd en vesentlig styrking av likviditeten din, samtidig som du ville ha fått en rask løsning på dine kommunikasjonsoppgaver.

Vi VET at slike løsninger finnes, fordi vi har nemlig laget dem! Streit Sagt AS samarbeider med frilansere innen alle sider av kommunikasjonsfaget, og vi kan hjelpe deg med alt fra idé, planlegging og prosjektutvikling på bakgrunn av moderne kommunikasjonsstrategier til innholdsproduksjon og design. For ytterligere å styrke kommunikasjonen din til en overkommelig penge, kan du tegne et «kommunikasjons-abonnement» hos oss: Da holder vi dine sosiale kanaler oppdatert med en speiling fra og til hjemmesidene dine, med en intensitet tilpasset bedriftens ambisjonsnivå.

Høres dette fremmed ut? Det er i alle fall annerledes, og vi tror at de aller fleste bedrifter her i landet har blitt nødt til å tenke alternativt de siste par årene. Digitaliseringen har for alvor skutt fart, men det kan lett kostnadene gjøre også, om man ikke sørger for å tenke alternative løsninger. De fleste av våre kunder har blitt overrasket over at det faktisk går an å levere topp profesjonelle sider til den prisen vi gjør. Hemmeligheten er enkel – men likevel sammensatt: Vi har gjennom mange år samlet et nettverk av dyktige profesjonelle utøvere i alle aldre, som hver på sitt felt er blant de aller beste.

Vi i Streit Sagt har satt oss som mål å gjøre digital kommunikasjon tilgjengelig for små og mellomstore bedrifter på en helt annen måte enn før – og vi kan dessuten formidle kontakt med folk som går enda lenger: Som sørger for å bruke kunstig intelligens -AI – for å utnytte algoritmer hos blant andre Google og facebook, slik annonsepengene dine ALLTID brukes der de er mest effektive.

Lyst til å tenke annerledes? Ta gjerne kontakt med oss i Streit Sagt AS allerede i dag! Som du ser av våre åpningstider, er vi tilgjengelig når du trenger oss, ikke bare innenfor de vanlige kontortidene – da du antagelig er opptatt med noe helt annet. Vi er tilgjengelige når DU trenger oss – og med produkter du virkelig har bruk for!

crossmenu